Back to All Events

Amo | Monkey | JNX


  • Kompleks Čečovje 5 2390 Ravne na Koroškem Slovenia (map)

Več shita v majk … 

Koliko shita lahko prenese en majk, ko se za njim zvrstijo trije Podravci?!

Rimajo:
▸Amo
▸The Monkey
▸JNX

▶ Amo ◀ 
Amo, poznan tudi kot Amo Socialec, znotraj nekaterih raperskih krogov pa kot Fristajl Bomberman, je eden tistih Jedi Mojstrov, ki so zašli v sila (no pun intended) čudne vode. No, pri Amu je to hip-hop. V resničnem življenju se rad norčuje iz politične scene, v prostem času pa iz raperskega kolegija. Pred kratkim je izšel njegov prvenec “En dan”, album, ki združuje fuzije najrazličnejših raperskih podžanrov, prepletenih z ozaveščenimi besedili, ki so podkrepljena z raznoliko produkcijo. Na njem je moč videti demonstracije muzikalne ustvarjalnosti poznanega fristajlerskega raperja, ki se ne drži v popolnosti klasičnih hiphoperskih okvirjev, pač pa jih vseskozi prilagaja po svoje. Za nameček se z albumom razbija stereotipno mišljenje, ki pravi, da freestyle raperji niso zmožni sestaviti kohezivne zbirke posnetkov.
 


▶ Monkey ◀ 
Monkey prihaja iz Koroške (Muta) in predstavlja svoj album The Monkey Style (2015), obenem pa napoveduje nov album in bo na dogodku občinstvu predstavil tudi nove komade iz prihajajočega albuma.

 


▶ JNX ◀ 
JNX je glasbenik in poet po duši. V lastni produkciji je posnel en album, drugi je v nastajanju. Njegovo ustvarjanje in izražanje glasbeno podpira še bend (The JNX), ki mu krijejo hrbet še v živo.
Back to the roots of hip hop, here comes The JNX. Vstopnina: 3 €