Back to All Events

Milan Kamnik: Premiera videospota "Tiha Voda" s koncertom


  • Preša Lounge Bar Ravne na Koroškem 2390 Slovenija (map)

"Rženi kroh pa mavo mošta cievo nuoč zdrži."

Spoštovano občinstvo! 
Vljudno vabljeni na nepozabno glasbeno doživetje v osrčju Koroške. 
 

Dogodek je primeren za vse starostne in interesne skupine. 
 

***
 

Po 20 letih se je Milan Kamnik odločil posneti videospot, tokrat za pesem »Tiha voda vejke grabne dieva«. Videospot je nastajal dober mesec, v sodelovanju z Umetniškim klubom 101 in drugimi zunanjimi sodelavci.


Kaj se bo dogajalo? 
▸ 21:00 Premierna predstavitev videospota
▸ 22:00 Glasbeni program

***

▸ ACOUSTIC VIBES je mlad duet z velikim potencialom. Sestavljata ga izjemna glasbenika David Črešnik in Nina Gracej. Preigravata različne glasbene zvrsti in do sedaj svojega občinstva še nikoli nista pustila ravnodušnega.

▸ HEDERA VENTO je prav tako mlada komorna zasedba, ki preigrava nežno akustično alternativno glasbo. Sestavljajo jo Aljaž, Aleksander, Mojca in Urša, ki pa so prav tako tudi gradniki novo nastale koroške glasbene založbe Umetniški klub 101. 

▸ MILAN KAMNIK je legendarni koroški kantavtor, ki nas že dolga leta navdušuje z odlično glasbo in s ponosom spodbuja razvoj kulture pri nas. Njegov dober koroški glas pa seže tudi v Texas, ne samo na Klopeiner See.

 

Prilike in neprilike ujete med snemanjem videospota za skladbo "Tiha Voda" koroškega kantavtorja Milana Kamnika.


***

Poleg vsega bomo na dogodku imeli postavljeno tudi stojnico Umetniškega kluba 101, kjer si boste lahko pridobili katerega od naših artiklov ali se pozanimali o delovanju kluba ter možnostih za sodelovanje. 


VSTOPNINE NI!

Dobimo se 5. 9. v Preši! 

Vaš Umetniški Klub 101.

Earlier Event: July 18
Kulturni Trikotnik